Anslagstavlan

 

Betan-Vitkålen SFF

Anslagstavlan

 

Du kanske har något du vill sälja eller skänka? Något du vill köpa? Eller har du något meddelande till någon/några i samfälligheten? Använd denna anslagstavla för att meddela dig till övriga boende i området. Inlägg tas bort efter ett år eller på begäran.

 

comments powered by Disqus

 

Blomma

 

Styrelseinformation

 

För att ta del av löpande information från styrelsen vänligen registrera din epostadress genom att skicka ett mail till sekreterare@betan-vitkalen.se. Aktuella notiser och akut information skickas till de som registrerat sin epostadress.

 

Vår- och Höststädning 2021

Vår- och höststädperioderna annonseras via epost när det är aktuellt. Under dessa perioder kommer det att finnas containrar för trädgårdsavfall uppstälda i området. Information om vad som ska göras och karta över städgrupperna finns bland dokumenten. Sammankallande till städdagarna i de olika grupperna är:

Grupp  Sammankallande
1Vitkålsgatan 12
2Vitkålsgatan 42
3Vitkålsgatan 66
4Betgatan 21
5Betgatan 16
6Betgatan 25
7Betgatan 41
8Betgatan 30
9Betgatan 71
10Betgatan 64

 

Övrigt

Brandteknisk rapport: En brandteknisk undersökning av området gjordes under 2016. Rapporten finns under fliken Dokument.

 

Ägarbyte: Styrelsen uppmanar avflyttande fastighetsägare att anmäla ägarbyte till styrelsen. Det finns en blankett som kan fyllas i här. Det går även bra att maila styrelsen på styrelsen@betan-vitkalen.se.

 

Garagen: Styrelsen uppmanar samtliga medlemmar att använda garagen även vid varmt väder. Det är inte tillåtet att ställa upp avställda bilar på parkeringsplatserna. Det är heller inte tillåtet att parkera på gräsytor eller andra ytor inom området.

 

Ni som inte använder garaget kan hyra ut det till någon annan inom föreningen. Meddela styrelsen vid uthyrning så att vi vet vem som använder garagen.

 

Förändringar på hemsidan: Jag gör kontinuerligt små justeringar för att tillgodose önskemål från er som använder sidan. Har du förslag på förbättringar eller är det något som inte fungerar? Hör av er till hemsidan@betan-vitkalen.se.

 

 

Betan-Vitkålen, samfälligheten mellan forntid och framtid. Mellan landsbygd och stad. Mitt i livet.

Årsta, fruktens och grönsakernas stadsdel

Översvämning eller stopp i avloppet?

Vid akut behov av sanering vid översvämning eller stopp i avloppet kan Swoosh kontaktas på 0720 506 530. Läs mer om vårt avtal här.

Sändlista

Om du vill bli meddelad via mail när ny information läggs ut på hemsidan, skicka ett mail till hemsidan@betan-vitkalen.se så kommer du med på sändlistan.