Gymmet

 

Betan-Vitkålen SFF

Samfällighetens gym

 

 

 

 

I föreningslokalen på Betgatan 90 finns vårt moderna och fina gym. Kostnad för en nyckel till gymet är 1000 kr/år och hushåll. Pengarna används främst för att bekosta inköp av utrustning och vård av denna. I välkomstbrevet som följer med nyckeln finns mer information.

 

 

Om du är intresserad av att börja träna kontaktar du styrelsen på styrelsen@betan-vitkalen.se.

 

Vänligen notera att gymmet endast är avsett för boende i samfälligheten. I mån av utrymme går det ofta bra att ta med en träningskompis, men det är inte tillåtet att låna ut nyckeltaggen till personer som inte bor i området. Övriga regler för gymmet finns här.

 

Begränsade tider i gymmet

På grund av den rådande pandemin och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten beslutade styrelsen under våren 2020 att införa tider då endast medlemmar äldre än 70 år får nyttja gymmet. Se mer information här: Öppettider i gymmet

 

Behöver du inspiration?

Internet är fullt av övningstips, här är några sidor:

 

http://www.styrkeprogrammet.se/

http://gymglam.se/

http://www.halsosidorna.se/Styrketraning.htm

 

 

Betan-Vitkålen, samfälligheten mellan forntid och framtid. Mellan landsbygd och stad. Mitt i livet.

Årsta, fruktens och grönsakernas stadsdel

Översvämning eller stopp i avloppet?

Vid akut behov av sanering vid översvämning eller stopp i avloppet kan Swoosh kontaktas på 0720 506 530. Läs mer om vårt avtal här.

Sändlista

Om du vill bli meddelad via mail när ny information läggs ut på hemsidan, skicka ett mail till hemsidan@betan-vitkalen.se så kommer du med på sändlistan.